• Gegarandeerd de beste prijs
  • Gratis verzending vanaf €60,- binnen NL
  • Dagvers verpakt & snel geleverd

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Let op, geopende voedingswaren kunnen we niet retour nemen.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier ( zie einde algemene voorwaarden).
Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop u de herroeping meldt en nadat wij het product retour hebben ontvangen of u zonder twijfel aantoont dat u het product heeft teruggezonden.
Wij gebruiken voor terugbetaling hetzelfde rekeningnummer als waar vandaan betaald is. We stemmen dit altijd eerst even met u af.

Naar boven
Select your language